Bon Nadal amics de Cotxesclassics.cat!

Bon Nadal.

En aquestes dates tant senyalades, canviem els clàssics per uns dies de recollida.

Per uns dies de recollida en els nostres òrgans familiars. Dies per estar amb els que estimem, per estar amb aquells que ens necessiten a prop seu.

Son uns dies, on la paraula Amor ha de prevaldre sobre tot el demés. Corregeixo, la paraula Amor sempre ha de prevaldre sobre tot el demés. Sempre. No hi ha dates especifiques.

És tenint aquesta paraula al horitzó quan més coses positives fem. Tant per nosaltres mateixos com per la gent que ens envolta.

És amb Amor, però també amb Respecte, Generositat, Humilitat i germanor, que podem moure muntanyes.

I ho demostreu tots, cada cap de setmana organitzant trobades, concentracions, fires i KDD’s per que tothom pugui gaudir. Ho feu amb amor pels clàssics, però també per respecte a la història, molt generosament amb el vostre temps, amb humilitat sense buscar medalles i sempre buscant la germanor dels aficionats!

Es cert, que el dia a dia i les dificultats amb les que ens topem(Restriccions, Hisenda) costa recordarnos-en però sempre hi hem de tornar. I més, quan tenim gent com la PARC, amb ganes de cuidar-nos a tots o la recent re-establerta FCVH que aquest any també hi serà en ple funcionament.

És per això, que en aquestes dates senyalades, des de cotxesclassics.cat, us volem desitjar que passeu un magnífic Nadal amb les vostres famílies. Que descanseu uns dies dels clàssics per que us centreu amb la familia.

Amor, Respecte, Generositat, Humilitat i Germanor, d’això va la nostra afició i amb això hem de viure.

BON NADAL AMICS

Molt Sincerament.

cotxesclassics.cat

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*