Ministerio de Hacienda: Nou enemic del clàssic.

Si ja en teníem suficient amb la AMB aquest any, els nois de Hacienda declaren la guerra al clàssic.

Resulta que uns “experts” d’aquell ministeri, porten temps estudiant el clàssic. Diuen que els hi surt urticaria quan veuen les bonificacions del 100% d’alguns ajuntaments. Que no pot ser que hi hagi  gent que els hi surti gratis passejar.

Quan consultes les fonts, parlen del Medi Ambient. De penalitzar la contaminació. Quina casualitat. Tot és culpa del clàssic i degut a estimar el Medi Ambient. Des de quan el Ministerio de Hacienda i el de Medio Ambiente són un?

Fins Aquí

I ja arriba un punt que dius, fins aquí.

Potser ja n’hi ha prou que:

  • un Gobierno, que aplica sancions als propietaris de plaques Solars, em vulgui alliçonar.
  • m’alliçoni un Gobierno que paralitza la implantació eòlica.
  • un Gobierno que fomenta la Nuclear, ens parli a nosaltres, de contaminació.
  • en nom del Medi Ambient, em vulgui fer pagar més o no deixar-me circular.

Pot ser ja n’hi ha prou, de mecanismes repressius per fomentar ventes.

Pot ser ja n’hi ha prou, que els què no tenen ni idea del que és el cuidado del Medi Ambient, ens vulguin ensenyar.

Parleu clar, no tingueu por Gobierno, no us amagueu rere la bona prensa del Pensant amb el Medi Ambient.

Al final, tot és una qüestió de recaptació i de fer créixer les arques. Ho sabeu i ho sabem tots.

I ho volen fer, interposant-se en una de les competències pròpies dels Ajuntaments. El que volen proposar, és la supressió de les bonificacions per aquest tribut(IVTM), i que deixi de ser facultat dels propis ajuntaments.

I amb aquesta, demostren una vegada més, el poc respecte cap al Patrimoni Industrial d’aquest País. Ho fan com sempre, de cara a la cartera, a tocar els quartets. I tot, gràcies a la rapidesa, amb que el Gobierno, està deixant seques les arques.

Necessiten solucions i formules per tornar-les a omplir.

Se’m en acaba de passar una pel cap:

En lloc de carregar-se la Història del Automòbil viu, i essent aquest un tema de calers, per que no demanen el retorn dels 48 mil milions que van regalar als bancs? Per exemple.

Als Senyors de Hacienda, no en teniu ni idea. Aneu com la resta del vostres companys, a cegues i foten pilotes fora. No sabeu absolutament res del que representa el mon del Vehicle clàssic i Històric.

I com que son incapaços de valorar res, amb totes aquestes mesures, i totes les sonades que en un futur aniran presentant, es carregaran aquesta part del Patrimoni.

Patrimoni que no és viu gràcies al Gobierno, sino a un gruix de gent, que cada any, es gasta una calerada en mantenir els vehicles vius i en estat de exposició, i lo únic que en treuen, és una bonificació en un tribut. I no tots!!

Com sempre, en lloc de donar les gràcies prefereixen la coça al cul. En lloc de posar per llei que els vehicles clàssics i Històrics estants exempts del IVTM, els hi traiem les bonificacions.

Desitjant que quedi sols en projecte, ja que si ho volen tirar endavant, no hi haurà qui ho pari. L’exemple de la AMB i la poca força de la FEVA no ens poden donar esperances.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

 

 

1 Comment

  1. Basta ya de abusar de los pobres x k no tenemos tiempo de andar con abogados mafiosos k no defienden al proletario sino a los millonarios x k son los únicos k pueden pagar sus supulentas facturas y siempre al podré ciudadano x k los bancos no han devuelto el préstamo ya tienen beneficios todos no pues k lo devuelvan y listo y los chorizos también k devuelvan lo sustraido al pueblo

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*