Dakar 2018 primera setmana, Rastrojero segueix viu!

Dakar 2018. La primera setmana del Dakar ha passat  factura a molts participants.

Baixes importants com les dels nostres amics Nani Roma, Juvanteny i Xavi Foj han marcat la setmana. Tots dos per accidents a les dunes.

La d’en Nani, per un cop desafortunat que el deixà inconscient amb el pedal del accelerador pitjat. Obligà al copilot a pendre una rapida acció que els hi salvà la vida, però posar fi a la edició Dakar 2018.

El Cas d’en Xavi Foj, una volcada. Tot i que el cotxe no en va sortir molt malparat, el arc de seguretat es va veure malmès i aquest es un motiu excloent.

Juvanteny, amb el seu camió, es va veure atrapat en un forat amb 30 participants més. les seves 12 tones de camió, i els seu 650cv van provocar que fos l’únic en no poder sortir.

Però també tenim l’altre cara de la moneda.

Motos.

Un Joan Barreda que va a més, situant-se en 5a posició de la general, a 9min del primer després de una magnifica 5a etapa. Gerard Farres, com sempre, molt de cap, 8a posició de la General, a 18min del primer. Tot està en les seves mans encara. 9 i 18min no son res.

La gran Laia Sanz, com sempre, la seva constància i cap, ja esta situada en la posició 17, a 1h del cap de cursa i na Rosa Romero en la 70!

Cotxes.

En cotxes, ens queda la grandíssima representació que ens fa Isidre Esteve. Constant i tenaç, l’han portat aquesta setmana ja a la posició 27!

Rastrojero Dakar 2018.

Com dèiem, el nostre representant dels Clàssics al Dakar segueix en peu. I va per molt bon camí per superar la posició de la edició 2017. No ha caigut en cap dels paranys i ha superat la primera setmana amb èxit. Acaba la setmana amb ganes de començar la següent en una meritoria 29a posició a 12h del líder, Stephane Peterhansel.

Totes les classificacions a:

 https://www.dakar.com/fr

Queda una setmana, tot es possible encara. Estarem expectants del final de la cursa, que promet moltes emocions.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*