FCVH. Continuen les reunions, segueix la Feina amb la AMB.

Ho avançàvem aqui, la FCVH comença a treballar i a reunir-se amb els actors principals de qui penjaran les restriccions.

Així ens ho han fet saber amb el seu comunicat, després de la reunió mantinguda aquest gener:

El passat 9 de gener, i dins les converses que la Federació Catalana de Vehicles Històrics ha iniciat amb les administracions catalanes involucrades en el control medi ambiental i del tràfic, es va celebrar  una reunió entre el president de la FCVH, Josep-Narcés Arderiu, el director de serveis de Mobilitat elèctrica de l’Ajuntament de Barcelona, Àngel López i la coordinadora de projectes de Mobilitat i infraestructura, Maíta Fernández-Armesto.

 FCVH va exposar la inquietud dels aficionats als vehicles clàssics davant les mesures restrictives a l’ús a la ciutat de Barcelona i l’AMB, i en general en la necessitat de protegir el nostre patrimoni cultural automobilístic.

 La trobada va transcórrer en un ambient de comprensió mutua doncs des de l’Ajuntament ja estan treballant en el casos en que podran tenir excepcions a partir del 2020, quan les limitacions de circular es començarà a aplicar de forma permanent els dies feiners de 7 a 20h.

Un dels col·lectius del que tenen en ment tenir excepcions és el del vehicles antics i clàssics de col·lecció, basant-se amb el que ja s’està fent en altres capitals europees.

 Des de la FCVH ens hem compromès en presentar arguments i propostes de com es podria portar a terme, i ens hem emplaçat a reunir-nos de nou en dos mesos.

La PARC treballa a nivell de partits polítics, la FCVH es centra en l’aparell administratiu i tècnic del ajuntament. Esperem que els esforços de ambdues associacions, portin els fruits desitjats. Barcelona ha de agafar exemple de les capitals importants Europees!!

Salut i Benzina

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*