Espectacular XL Llotja de Sils 2018!

XL Llotja de Sils. Ahir us presentàvem la segona edició del Esperit de la Panadella, com una de les trobades que seran de referencia a casa nostra ja mateix.

Doncs ara es moment de parlar de un monstre amb una llarguíssima trajectòria. Un esdeveniment a casa nostra, que ja és des de fa temps tot un simbol. Una d’aquelles dates al calendari que tothom té apuntada. I no solament de casa nostra, si no d’arreu d’Europa. I es que aquesta, és, la Llotja més important de vehicles clàssics del sur d’Europa i possiblement a Segona del conjunt Euorpeu.

XL Llotja de Sils.

I arribar a la numero 40 no és feina fàcil. I més encara, quan el teu reconeixement exterior és tant i tant gran. La feina de organitzar i mantenir aquest reconeixement és una feina dura i que requereix perseverancia. Any a any, la gent de la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret tenen un repte gegant, i any a any compleixen amb excel les expectatives de tots els visitants i expositors.

I aquest 2018, no han defallit. Ans el contrari, la XL llotja de Sils pot presumir un any més dels reconeixement exteriors i interiors dels qual disfruta.

Magnífica varietat de expositors arribats d’arreu si feren cita. Tot el que poguessis necessitar allà ho haguessis trobat.

Material per el teu cotxe, material per la teva moto.

Decoratius i molt més per aquells col·leccionistes d’art automobilístic.

Però si anaves buscant un nou projecte o repte, a la Llotja el podies trobar de dues o quatre rodes!

Metres i més metres de parades a la XL Llotja de Sils. Hores eren les necessàries per poder mirar i remirar totes i cada una de les paradetes!

A la Llotja de Sils no s’hi pot anar amb pressa. I més si busques quelcom en concret. Pregunta i mira, que segur que ho trobaràs, per molt estranya que sigui la teva demanda.

No podem cloure d’altre manera, que felicitant a la gent de la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret, per la seva gran labor. I no sols per la seva tasca d’organitzat la llotja, sino per la tasca diaria de preservar i donar a conèixer la nostra historia  a traves de les motos i cotxes clàssics.

Gracies per la feina amics del CASC

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

3 Comments

 1. Muchas gracias a todos los que haceis posible que nuestra Llotja sea un éxito, expositores, colaboradores, prensa, webs, ayuntamiento etc. y sobre todo a estos miles de incondicionales visitantes que año a año nos animan a organizarla, a todos MUCHAS GRACIAS.
  Salvador Claret en nombre de todo el equipo de la C.A.S.C.

 2. Moltes gràcies a tots els que feu possible que la nuestra Llotja sigui un èxit, expositors, col·laboradors, premsa, webs, ajuntament etc. i per sobre de tot a aquests milers de incondicionals visitants que any rera any ens animen a organizarla, a tots
  MOLTES GRÀCIES.
  Salvador Claret en nom de tot l’equip de la C.A.S.C.

 3. Buenos días.
  para una posible participación en el próximo evento de su lonja de Coches y motos antígüas en Sils, desearía solicitar amablemente información respecto al próximo evento y su duración, condiciones de participación, metros cuadrados disponibles y precios.
  Quedo a la espera de su amable respuesta.

  Atentamente

  Angel Guerrero

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*