Èxit de la 1ª Ruta del Vi de l’Empordà amb Cotxes Clàssics.

1ª Ruta del Vi, 27 Maig 2018.

Dona gust presentar la Crònica d’aquesta activitat! Una combinació que va resulta perfecta en un gran indret com l’Empordà.

I és que més que una trobada, més que una ruta, va ser un dia de Gala. Un dia de festa on tots els sentits van tenir la seva estona. Una jornada, on els amics de Apunts Empordà , van deixar molt clar i evident, que saben com organitzar una jornada enològica amb clàssics per l’Empordà de bandera!!!

1ª Ruta del Vi de l’Empordà amb Cotxe clàssic.

Tot va començar a Vilamaniscle amb un café i acabà amb un sopar de gala al Castell de Peralada. Però moltes coses passaren entre una cosa i l’altre!

09:00h Punt de Trobada a Mas Vivent de Vilamaniscle.

10:00 Sortida 1ª Etapa de la Ruta. Uns 25km de carreteres del Empordà portaren a la comitiva per Rabós, Espolla, Sant Climent de Sescebes per arribar a Cantallops.

10:45 Al arribar al Celler Vinyes dels Aspres, una magnífica taula parada esperant al convidats, per fer un mos i una bona degustació dels seus vins selectes tot i fent un tast dels seus vins.

Feta aquesta parada, ruta per anar fins els Tallers clàssics Agullana, on visita la col·lecció privada i fer un refrigeri

I descans fet, altra cop cap als cotxes per fer la nova Etapa, Agullana- Sant Climent Sescebes. Uns 20 km entre els dos punts per anar comentant la exposició acabada de visitar.

Arribada al Celler Terra Remota on la Visita guiada esperava, un tast de vins i un piscolabis generós a peu dret. Un bon quartet de Jazz, amb molt bona sintonia, posaran musica al piscolabis i tastet.

 

4ª i última etapa de la Jornada. Sant Climent Sescebes- Castell de Peralada. 25km més i últims.

I a partir d’aquí, amb la arribada de la comitiva al Castell de Peralada, va començar la festa de veritat per els participants.

Gala Cloenda Castell de Peralada.

EL punt àlgid del dia va ser la magnífica cloenda que els Amics de Apunts Empordà van preparar al Castell de Peralada. Ni més ni menys que al castell de Peralada! Un dels indrets màgics del Empordà.

Sopar Coctel

Barra Lliure de Caves de Perelada Vins i Caves.

Entrega de Premis

Concert amb els magnífics Dixie Quartet.

Així ens Ho expliquen els Amics de Apunts Empordà:

La 1a Ruta del vi de l’Empordà amb cotxes classics s’ha dut a terme amb èxit. 

Ens va costar molt, al ser la 1a edició, i no coneixes ningú, però els pocs cotxes q han participat van ser de molt bona qualitat, amb la gent molt variada (uns 40 assistents d’Alt i Baix Empordà, BCN, Lleida, Holanda, Índia i França). El president d la DO (X.Alberti) va venir a fer la benvinguda i va destacar la importància d’esdeveniments (originals i diferents) x l sector.

Vàrem entregar 3 premis: 

– conductor q venia desde mes lluny (França, Jaguar E Type) – escapada Plaers d’Albera (hotel Can Xiquet i celler Terra Remota)

– cotxe mes antic (Chevrolet 36) –  sopar al arts de Peralada (estrella Micheline 2018)

– millor caracterització d’època cotxe/ocupants – sopar gastronòmic i massatge en parella Hotel & Spa Terraza  

 Especialment agraïts a la casa Auto Pòdium (Audi) Girona, Classics Agullana i Classics Florida com a patrocinadors principals de l’esdeveniment.

 L’any que ve sense cap dubte, repetim!

Festa 5 Sentits

Us ho vam anunciar i així ha sigut, Apunts Empordà va organitzar i liderar una jornada per els 5 sentits i on el pitet va ser necessari. Una jornada plena i diversa, amb bones carreteres i excel·lents visites i final.

Aquesta gent sabent el ques es fan. I el seu objectiu, es Empordà, Empordà i Empordà.

I tot i no ser de clàssics, us deixem la seva pròxima iniciativa, que si sou amants de Vi, no us podeu perdre!

Podeu seguir totes les activitats i feines dels Amics de Apunts Empordà a Xarxes socials i a la seva Web!!

Web. www.apuntsemporda.com

Facebook: @apuntsemporda

Twitter: @gurusemporda

Instagram: Apunts Empordà

MOLTS ÉXITS I ENCERTS US DESITGEM APUNTS EMPORDÀ

Salut i Benzina

Cotxesclassics.cat

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*