Destacada – II Esperit de la Panadella 2018.

Panadella 2018. Arriba per fí, la segona edició del Esperit de la Panadella.

I diem per fí, per que aquesta, va ser una de les trobades sorpresa del 2017. No sabíem ben bé que esperar d’ella, i la veritat, és que va ser una d’aquelles sorpreses memorables. Si no hi vau ser, o la voleu recordar, aquí us la deixem.

Esperit de la Panadella: Magnífic retorn

Una trobada on es va recuperar la esencia d’un indret únic i destacat. La essència de la Panadella en els seus moments àlgids. Aquell lloc on tot viatjant hi feia una parada obligada per fer un cafè o posar gasolina. Punt de encontre de grups, de descans de autocars i camions, i referencia a tot el país.

I això, es el que el Club de Vehicles Històrics de Lleida va aconseguir el 2017!

II Trobada de Clàssics Esperit de la Panadella.

I per aquest 2017, la aposta es multiplica per dos. I es que tindrà lloc del 16 al 17 de juny. Dos jornades per contra de la jornada 2017. I es que és necessites 2 dies, per dur a terme totes les activitats engrescadores que proposen des del CVHLL!!

Dissabte 16.

Diumenge 17.

I pots participar qualsevol dels dos dies, però si tens ganes d’un gran cap de setmana, que millor que tots dos.

Ja veieu que hi ha activitats per tots els gustos, així que per que perdre-us res?

L’Esperit de la Panadella 2017 va marcar tendencia i referencia. I en aquesta edició de 2018, volen encara més tendencia i referencia. I per això la preparen ven grossa amb la col·laboració dels pobles de referencia del voltant. Montmaneu, Sant Guim de Freixenet, Cervera i Santa Coloma de Queralt col·laboradors de la Festa, per que aquesta es consolidi, com una de les trobades de referencia del Pais. I veien el Planning no en tingue cap dubte, que així serà!

Us deixem l’enllaç amb el full d’inscripcions i informació de reserves d’hotels.

Informació, Inscripció i Reserves

 

Recordeu, 16-17 de juny, la cita obligada la tenim a la Panadella 2018!

 

 

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*