Traveseat enSEATmada 2018. Passejada per Mallorca

Aquest divendres dia 22 de juny, comença una nova edició de la TraveSeat enSeatmada.

És el Tercer any que la gent de Traveseat organitza aquestes curioses escapades. Viatges a bord dels Mítics Seat 600 arreu de la península.

El 2016, en la seva primera edició, 2 Mars en Seat 600. Els participants es van desplaçar des de Barcelona per visita el país dels Pirineus, Andorra. Tot seguit, tornaren cap a Osca, Navarra i final a San Sebastià. Una Ruta per enllaçar, amb Seat 600, els 2 Mars, Mediterrani i Cantàbric.

Tramo de subida de camino a jaca.

Publiée par TraveSEAT600.com sur samedi 25 juin 2016

El 2017, realitzaren la seva segona edició. I com no podia ser d’altra, el 2017 el dedicaren al Aniversari dels vehicles que utilitzen, els 60 anys del Seat 600. Edició 2017, AniverSeat. Feren la Ruta Madrid-Barcelona amb totes les aventures que van representà.

Os presentamos el spot publicitario de la II Edición de TraveSEAT600, AniverSEAT.Esperamos que sea de vuestro agrado. Y no olvidéis compartirlo!!!

Publiée par TraveSEAT600.com sur mardi 17 janvier 2017

TraveSeat enSeatmada.

I arribem al 2018, i les ganes de la gent de la Traveseat no decau.

Per aquesta edició, la ruta començarà a bord d’un Buc que els portarà a tots cap a les Illes Balears, a Mallorca. I un cop allà, 5 dies de ruta i visites magnífiques. 5 dies de Aventures amb els Seat 600. 5 dies d’amistat per compartir i passar experiències conjuntament.

Aquest és el Planning que comença aquest divendres dia 22 de juny.

Amics de la Traveseat, tingueu una magnífica ruta i uns grandíssims 5 dies per les illes Balears. Ja ens explicareu com us ha anat.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

videos: Traveseat.com i Facebook.

 

1 Comment

  1. Hola què tal!!!

    Moltes gràcies companys. A la tornada ja us passarem fotos perquè les pugueu publicar i si voleu també un petit resum de com ha anat i què hem visitat.

    Salut i TraveSEAT!!!
    ÀlexBarchetta

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*