Nou èxit del Esperit de la Panadella 2018.

Panadella 2018.  Fotografies: CVHLL.

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny 2018, per el mon dels clàssics era una cap de setmana de Festa Major i de les grosses.

I no és una exageració. Poques son les trobades com aquesta. Una trobada, on no tan sols, els clàssics brillen. Brilla també, un dels indrets històrics de les nostres contrades, de la història de la mobilitat, transports i vehicles.

Esperit de la Panadella 2018.

I és que, la Panadella, no era un indret desconegut. La Panadella era un punt de pas i de parada obligatòria per viatgers i viatjants. Una parada obligatòria, que la modernització del vehicles, i també de les carreteres, va relegar i ha quedat relegada a una parada opcional o nostàlgica.

I aquesta trobada, que organitza el Club de Vehicles Històrics de Lleida, per un cap de setmana, recupera l’esperit i la escènica de la Panadella.

Un cap de setmana on anar a la Panadella a fer un cafè al Bayona, es converteix en un viatge en el temps.

Mirar l’aparcament i veure’l ple de camions, autocars i cotxes com els que hi paraven fa anys. Vehicles dels anys 50, 60, 70 i 80 però també vehicles dels 20 i 30. Aquells vehicles de mercaderies, de passatgers i cotxes de viatjant o turistes que feien la primera parada, o potser la última, d’una escapada familiar.

3 Pobles implicats.

Aquesta és la màgia que el Club de Vehicles Històrics de Lleida ens regala cada any. I no és de estranyar que els ajustaments de Sant Guim i Montmaneu i apostin i hi col·laborin cada any. Aquesta història els hi és molt propera. I ho fan rebent els participants a casa seva, amb aperitiu, visites i el que convingui.

Però en aquesta edició, Santa Coloma de Queralt(Conca de Barberà) també hi ha volgut participar. I quina bona decisió. Tota la comitiva i esperit de la Panadella, va quedar estacionada a la Plaça de la Vila. Entre les arcades de la plaça i els vehicles, les fotografies no tenien preu!

Magnífic Futur.

Quan la vam presentar, amb molta il·lusió per aquesta segona edició, ja ho vam comentar. Aquesta trobada, Esperit de la Panadella, va néixer per quedar-se i per esdevenir una de les trobades destacades de l’any per qualsevol aficionat. I aquesta segona edició, amb dos dies de activitats, ha demostrat el que dèiem. Amb solament dues edicions, a conquistat al públic i als pobles veïns. I això, solament es pot explicar, donant valor, al Esperit de la Panadella perdut, i recuperat, per els amics del Club de Vehicles Històrics de Lleida i els comerços de la Panadella.

Gran activitat que ens regalen els amics del CVHLL, i no sols pel nombre i vàlua de vehicles clàssics, si no també per l’escènica i energia que si respira!

Moltes gràcies amics!

Salut i Benzina

Cotxesclassics.cat.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*