Tractors Pel Trepat.

Tractors Pel Trepat.

Aquest cap de setmana passat 16 i 17 de juny, a Barberà de la conca, Tingué lloc la Festa del Trepat tal i com us vam presentar!

I una de les activitats organitzades, diumenge 17 al matí, la dedicaren als amants dels vehicles clàssics. Sempre pensant en quelcom per tots els gustos.

I en aquesta ocasió vam poder veure una exposició de tractors dels 50, 60, 70 i 80 a la plaça de la Agrícola de Barberà.

Tractors, no de museu, sino tractors que durant els últims 50 anys, van ajudar als pagesos a treballar les vinyes de Trepat a la Conca de Barberà. Una bona forma de amenitzar, l’esmorzar de pagès que allà mateix podies degustar com cada any.

Tractors pel Trepat.

Com us dèiem, exposició de Tractors pel Trepat. No era pas un museu, ni les pretensions de ser-ho. Sols una humil exposició de tractors molt treballadors. Molts d’ells, encara treballen la terra i d’altres ja sols fan suport.

John Deere des de la serie 515 de 1966 fins a un 1640 dels 80. I MF 135 i 245

 

Ebro 48 i 160d. Veureu que l’Ebro porta l’anagrama del Super 55, però en realitat era un 48, més antic, del 1961.

Fiat 540, Ford 3000 i un Barreiros R350.

I uns curiosos Pasquali i Lamborghini. Aquest últim no molt antic, però sempre fa gràcia veure la Marca.

I una estrella, una peça de museu propietat de la Cooperativa Agrícola de Barberà. Un preciós Lanz Bulldog de 1938. Aquest es va engegar per privelgi de molts i es va deixar sonar durant tot el matí!

Una Humil exposició de 15 tractors, que no van deixar indiferents i que van mostra la historia dels últims 50 anys de pagès i de conreu de la Vinya de Trepat.

Per l’any que ve, més tractors i més espectacle. Per ser la primera vegada, va anar molt bé.

Salut i Benzina i Festa del Trepat.

cotxesclassics.cat

Fotografies: Marc i Jorge

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*