45M de Dollars per aquest Ferrari 250GTO?

45M de Dollars. Ho heu llegit bé.

La casa de Subastes de Sotheby’s, una de les més importants del mon, organitzarà a Monterrey la seva pròxima subhasta. Cada any, aprofitant el concurs de elegància de Pebble Beach a Monterey, subastaran espectaculars vehicles. I com sempre, hi ha alguna cosa que fan que cridi molt la atenció i no puguis passar per alt.

I la veritat, que ja crida prou la atenció, els meravellosos cotxes que sortiran a subhasta. Possiblement no, segur que no faríeu un lleig a cap(obviant els preus). Joia rere joia passarà per l’escenari amatents a les raquetes que es vagin aixecant.

Aquests, i molts més seran els subhastats a Monterrey.

Si voleu veure tots els lots premeu aquí!

Però el que ha cridat la atenció en general, es una joia que sortirà a subhasta. I és que els experts auguren, que serà, el vehicle amb el preu més sonat mai venut a una subhasta fins a dia d’avui. Fins a 45M de dollars aspiren a sobrepassar.

Ferrari 250 Gto by Scaglietti de 45M de Dollars.

EL Ferrari 250GTO es el numero 3 de un total de 36 construïts. Tots ells construïts per el mon de la competició. Aquesta unitat en concret, es va usar com a cotxe de proves per la mateixa Ferrari.

Un cop acabat aquest episodi, Ferrari el vengué a Edoardo Lualdi-Gabardi, un dels clients més bons de Ferrari. Aquest el va inscriure a la Italian National Gt, guanyant totes les curses del campionat, exceptuant una qua acabà segon. Es va proclamar campió del Italian National Gt de 1962.

L’any 1963, va canviar de mans, anant a para a la casa Bulgari. A les mans de Gianni Bulgari va participar en la Taga Florio el 1963 i 1964, imposant-se en tots dos anys i participant en un total de 20 curses. Després

D’aquests anys de curses, e vehicle va passar una vida més tranquila en col·leccions privades. Però es molt curios, i mes tractant-se de vehicles de competició, que ni un sol accident va registrar. De fet, el Ferrari 250GTO que es subhasta, conserva tots els elements essencials de fàbrica, incloent motor, canvi, transfer i demes. Inclos la carrosseria de la casa Carrozzeria Scaglietti!

I això precisament és el que marca el preu. Un vehicle de competició de 1962 Ferrari 250gto, amb tres campionats guanyats, en mans de persones celebres i sense accidents conservant tot lo original.

És la tercera vegada que apareix un 250GTO de curses en una subhasta, i això, encara el fa més desitjable.

Restarem a la espera per veure quin preu obté a Monterrey, a la Subhasta de Sotherby’s en concurs de elegància més Cool de Nord Amèrica, Pebble Beach concurs. 

Més informació del Ferrari 250 GTO aquí.

Més info de la subhasta aquí.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies i informació: www.sothebys.com

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*