15 juliol, Clàssics i Clàssiques a Vilaseca

Clàssics i Clàssiques a Vilaseca

Un any més, Vilaseca, acollia una distreta trobada a la localitat. Aquest passat 15 de juliol, la cita de referència a la Provincia de Tarragona, era a Vilaseca.

La crida era per Motos clàssiques i 600. Però, com sempre, qualsevol clàssic era benvingut i acollit. I tant va ser així, que s’hi aplegaren al voltant de 60 vehicles, entre motos i cotxes al carrer del castell numero 3.

Clàssics i Clàssiques a Vilaseca

Una bona colla de 600 s’hi feren cita. I no podia ser per menys, la trobada anava de 600!!

Però també altres marques i models s’hi trobaren. Porsche, Mercedes, Chrysler, Pontiac entre altres.

I en motos, des de les motos sota dipòsit de principis de segle, fins a les més actuals i curioses. Una molt bona representació digna de veure i gaudir.

XVI trobada de Clàssiques i 600 Vilaseca

La trobada dels participants es fer aquest any al Carrer del Castell. Canvi de ubicació per els participants de sempre, on el punt de trobada històric, era al costat de la Creu Roja. Però aquest nou punt, permetia aparcar amb tranquil·litat i amb un bon espai per poder fer les primeres instantànies.

De 08:30 a 09:30 era la convocatòria de clàssics. Un cop tots inscrits tocava desfilar.

Una passejada per els carrers de Vilaseca que portaren a la comitiva fins a la Pineda. Aparcament a dels participants en una molt bona zona d’ombra de la Pineda.

Esmorzar per tothom a peu de platja. A molts participants se’ls hi crear el dubte de si tornar a pujar al cotxe o estirar-se a la platja. La calor d’aquesta jornada apretava de valent, així que la idea de l’aigua, no era pas descartable.

Un cop esmorzats, bonica ruta de tornada per arribar altra cop als voltants del Castell de Vilaseca.

Bona trobada, bons clàssics, bona gent i magnífica organització. L’any que ve, més i millor.

Salut i Benzina

Cotxesclassics.cat.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*