1ª recollida de joguines CL’HÀSSICS. Èxit

Recollida de Joguines. Aquest passat cap de setmana, el 1 de desembre, els amics del Club CL’HÀSSICS D’Hospitalet de Llobregat, en feien una de bona pels nens. I Ho feien amb el suport de la Creu Roja, Xixell centre d’esplai i l’ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Amb l’esperit solidari, que al nostre país, ens neix especialment al Desembre, els dels clàssics d’Hospitalet de Llobregat iniciaven una nova aventura. Molt lluny de les tradicionals trobades i Kdd‘s del club. I és que aquest club tan jove, també vol explotar l’apartat més solidari dels seus associats.

Recollida de Joguines 2018

Una recollida de joguines organitzaren pel dia 1 de desembre. En tres ubicacions diferents, tres places cèntriques de l’Hospitalet de Llobregat. Plaça de l’Ajuntament, Francesc Macià i davant del Mercat de Bellvitge.

Una Acció per a recollir joguines de Nadal per la Creu Roja d’Hospitalet. Seguint aquella premissa màxima de, cap nen o nena sense joguina per nadal.

13 vehicles, 10 cotxes i 3 motos entre les tres places com a attrezzo principal i reclam. 3 punts de recollida amb música ambient i carpa d’informació. Tres punts amb voluntaris i voluntàries del Club CL’HÀSSICS d’Hospitalet de Llobregat.

300, 300 joguines van ser les que van recollir aquests tres punts. tres-centes joguines, que seran l’alegria del dia de nadal o reis de molts nens i nenes.

Felicitats per aquesta magnífica iniciativa que heu decidit tirar endavant i que pel 2019, de ben segur, repetireu.

Joguines, Salut i Benzina.

Cotxesclassics.cat

Fotografies: CL’Hàssics

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*