Novetats 25a Fira Mollerussa

El saló, dedicat a vehicles històrics i clàssics, celebrarà una edició especial en una única jornada el dissabte 19 de setembre i a l’aire lliure

Fira de Mollerussa recuperarà aquest mes de setembre la seva activitat firal amb la 25a edició del certamen Expoclàssic, dedicat a vehicles històrics i clàssics.

Amb la voluntat de reprendre el calendari previst per a l’últim quadrimestre del 2020, l’entitat firal ultima l’organització d’aquest saló, el qual, davant les mesures dictades per les autoritats sanitàries per l’actual pandèmia provocada pel Covid-19, readaptarà el seu format i passarà a celebrar-se tan sols en una jornada, el dissabte 19 de setembre, i a l’aire lliure, concretament en el recinte exterior lateral dels Pavellons Firals.


Aquestes regulacions respecte al Expoclàssic responen a la intenció, per part de l’organització, d’iniciar l’activitat aquesta tardor, així com assegurar el desenvolupament de la convocatòria amb les millors condicions tant per a expositors com per a visitants.


El certamen, que enguany arriba a la seva 25a edició, podrà visitar-se el dissabte dia 19 de setembre de les 10 del matí a les 8 de la tarda i oferirà, com en anteriors convocatòries, parades amb recanvis i altres articles de col·leccionisme i accessoris relacionats amb el món dels vehicles històrics i clàssics.

Queda suspès la Trobada de Motos Clàssiques que estava previst per al diumenge dia 20 així com les exposicions de cotxes i motos.


Des de Fira de Mollerussa es preveu, no obstant això, l’habilitació d’un dels pavellons firals per a acollir les parades participants, en el cas d’inclemències climatològiques.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*