FCVH Inicia campanya CO2

Inici campanya CO2. Tot a punt a la Federació Catalana de Vehicles Històrics per rebre la documentació relativa per a la realització de les bonificacions del nou impost del CO2.

ATENCIÓ!!!!

Els cotxes donats de baixa temporal o en restauració no podran ser tramitar per la Bonificació segons l’ulti.a carta emesa per la FCVH.

Sols espero, que avui no, demà tampoc, però passat, la FCVH trobi la manera de corretgir aquesta decisió tant absurda i també es puguin bonificar.

Us recordem com funciona el tramit i els requisits exigibles.

Passos Excempció campanya CO2

1- Està associat a un dels clubs federats o acreditats per a la realització del informes per la excempció del CO2. En aquest enllaç trobareu el desplegable dels clubs o associacions. Aquí

2- El vehicle ha d’estar en condicions d’ITV.

3.- Els vehicles han de tenir una edat mínima de 30 anys

4.- Per la realització de l’informe, haureu d’enviar al vostre club o associació un seguit de fotografies. De davant, del darrere, una de 3/4, del interior on es vegi el tablier, una del motor, una de la fitxa tècnica i una del Permís de Circulació.

5- Abonar la Taxa de FCVH(20€) i els costos de gestió, que cada club o associació han estimat oportú, al vostre club o associació.

Tots aquests passos, serien explicats de forma estandard, con la guia bàsica. Com sempre, us recomanem que us poseu en contacte amb el vostre club. Us explicaran amb exactitud, com ho tramiten, per tal de no fer la feina dos vegades.

Fins al Març, la federació recullirà els informes per a la excempció del impost meritat del 2020. A partir d’abril, ja sols es podran fer els certificats per excempció a partir del 2021, per tant el 2020 el pagarieu. No us adormiu.

Seguirem informant.

Salut i Benzina.

7 Comments

  1. La vehículos en restauración que tengan ficha técnica y permiso de circulación con elementos mínimos para poder circular por si solos si se pueden acoger no se exige itv en principio

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*