Quin any aquest 2020!

Si l’any aquest 2020, a tots els nivells, el cataloguéssim en un ‘per oblidar’, l’estaríem posant allà on es mereix.

I podríem parlar i centrar-nos en tots els detalls des de l’arribada de la Covid-19, amb el comportament social força lax i un seguit de decisions polítiques própies de repúbliques bananeres.

Però també, i merescudíssim, un gran reconeixement per tots els nostres sanitaris i personal divers dels centres hospitalaris, CAPS i residències que han realitzat una labor per sobre de les seves possibilitats en molts casos.

Trobades i Fires 2020

Però si mirem en l’activitat del Clàssic, pràcticament podriem dir, que l’any es va acabar amb el final de la edició 2020 d’Epocauto Reus.

Des d’aquella Fira, sols Mollerussa es va animar a tirar endabant quelcom, cosa que vam agrair profundament per sortir del COVID i tornar a gaudir de clàssics i coneguts.

Any CO2

Un any fluix de trobades, però animat fins a dia d’avui amb el tema CO2. Finalment, sembla que tindrem les bonificacions per a vehicles de més de 30 anys pels nostres vehicles de 2 i 4 rodes.

I els Requisits, Ser soci d’un club de clàssics(no necessariament federat però si ha d’estar donat d’alta com a entitat certificadora), el vehicle ha de reunir els requisits d’originalitat, funcionament i estat requerits i abonar la quota de la FCVH de 20€ a través del club o associació.

Per tant, si tot va bé, tant si tens un vehicle històric o un clàssic de més de 30 anys, quedaràs exempt del impost de CO2. I dic si tot va bé, per que al febrer i ha eleccions, i com guanyin el amics de la Colau……

AMB i Colau

Perquè el que sí que no ha canviat, és que per Barcelona i AMB, amb el clàssic no hi pots passejar entre setmana.

I l’impost de circulació, com a altres indrets, torna a ser de pagament. La creuada contra els cotxes de Miss Colau no te fronteres ni la més mínima idea de patrimoni.

Quin any aquest 2020!

Un any per oblidar, on ens hem agut de resignar, a fer trobades virtuals o videotrobades. Una any on hem vist clàssics en directe si hem tingut la sort de creuar-nos per la carretera. O si com aquest passat 27, et vas trobar uns quants socis d’un club, passejant per l’interior d’una comarca.

Un any, aquest 2020, que millor guardar-lo a la paperera de la història i deitjar que aquest proper 2021, poguem anar recuperant la Normalitat, i encara que sigui, que Epocauto obris l’any enlloc de tancar-lo!

Feliç 2021 amics i amigues, plé de salut, en ho mereixem!!

Salut i Benzina!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*