De Lleida a Toulouse amb Airbus, passat i present.

A Airbus. Dos mesos d’enllaç, de sinergia i de unió entre els clàssics i la aviació de la gent de LLeida.

Vam parlar de la Airchallenge el mes passat al aeroport de Alguaire, on el CVHLL hi eren convidats d’honor. En aquell moment, parlàvem del passat, tant de la automoció com de la aviació. A Alguaire, s’hi va ajuntar tot. Per una banda, al exterior, exposició de clàssics i al interior, la historia de la aviació.

Sembla ser, que del Airchallenge, la idea de unir els dos mons va quallar, i en aquesta ocasió, el CVHLL ha volgut unir passat i present.

El passat, aportat per el CVHLL i el present, per un dels gegants de la aviació, el gran fabricant AIRBUS.

Airbus

Així doncs, el CVHLL preparaven per e socis i amics un cap de setmana la mar de entretingut. Objectiu, la France!

Visita estrella, com comentàvem, a la casa AIRBUS, a la seu central de Toulouse. Diem la seu central, ja que és aquí, on monten els AIRBUS, però la fabricació dels components de l’avió s’estén per tot Europa.

És per això, que la fabrica més espectacular de visitar es la de Toulouse, on pots veure com la unió dels components van dibuixant aquest monstres del aire.

AIBUS, a banda de la visita de la factoria, també disposa del seu propi museu, complementant a la perfecció la visita.

Cotxes a AIRBUS.

Com ja es habitual, les joies que mou el CVHLL sempre es fan mirar.

Porsche, Mercedes, Peugeot, Triumph, Citroën van ser uns dels participants de la ruta, espectaculars descapotables i tancats.

Altres

Per arrodonir la excursió, més ben dit, com a entremès avans de Toulouse, van programar visita a Les, al museu de la Vall d’Aran del entusiasta Walter Ankli. Un museu ple de riqueses de la mà d’un gran anfitrio, on et regalarà totes les explicacions hagudes i per haver.

I com no podia faltar, visitant la France, ruta formatgística. Sempre diem que els clàssics es com el vi, combinant bé amb qualsevol formatge i bon àpat.

Bon cap de setmana el que ha viscut la gent del CVHLL. Passat, present i futur en aquest cap de setmana intens per la France.

Seguiu així!

Salut i Benzina.

cotxesclàssics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*