Corral d’Auto Retro 2018 i Julio Iglesias.

Corral d’Auto Retro 2018.

Una nova edició d’Auto Retro superada. Una nova edició on hi ha hagut grans mancances, però també, perquè val a dir tot, millores respecta l’edició 2017.

Però d’això en parlarem més endavant aquesta setmana. El que com sempre necessito, és poder parlar una vegada més dels grans moments que ens ha deixat el Corral d’Auto Retro 2018. Pels que no hi heu estat, és aquella secció o nau d’Auto Retro dedicat a venta entre particulars, suposadament.

I com sempre, i abans de començar, reconec que en l’oferta i la demanada no hi ha res a discutir. Cadascú és sobirà i lliure de determinar el cartell que hi vol posar, al parabrises del seu clàssic. Aixi que, tots els preus són lliures i cadascú és lliure de demanar el que li vingui en gana.

Això no treu, que no en puguem parlar i opinar.

El Corral d’Auto Retro.

El corral d’Auto Retro, el definiria, breument, com un viatge bidimensional. Entenent-ho, no com a dos dimensions, sinó com al viatge constant entre la nostra dimensió i la desconeguda.

Per una banda, pots trobar vehicles a uns preus completament racionals i de mercat. Poso com exemple un preciós Renault 4/4 per uns 7500€, un Seat Sportcoupe per uns 12000€, Golf Cabrio per 7000, 600 per 3000 inclòs un mini 850 per 2500€. Preus que entraven dins de les mitjanes de mercat. Alguns un pel més pujat, alguns força rebaixats. En definitiva, vehicles amb preus de referència i reals. Aquí, estaríem dins de la nostra dimensió.

Però dins del corral, també hi ha moments on viatges cap a la dimensió desconeguda. I sense ofendre a ningú. Solament com a opinió, evidentment personal, però sé que molt compartida. No entraré en molts detalls. Però a la Secció d’empreses, podies fer fira amb un superesportiu Italià per 59000€ que en direm Masserati Merak SS. Un preu, que intuïm, força correcte. Anaves al Corral, i tenies un altre Merak per 45000€, això si, sense motor. 45000€ sense motor? Però no molt lluny, podies trobar Renault 4, per 4900€!!! Un Renault 4 per 4900€? Però encara hi havia més, Corvette C3 per 27000€ quan en pots trobar molts a internet al voltant dels 15000€. I molts altres vehicles amb preus completament fora de lloc.

I et preguntes, estan en venta o era la excusa per exposar-lo a Auto Retro?

Moltes vegades, el preu ve donat per un inversió en restauració. Però senyors, això no va així. Molts ens gastem diners per sobre del cost dels nostres vehicles, sabent d’entrada que són diners a fons perduts. Si et gastes Deu mil euros pintant un Twingo del 92, no passes a tenir un Twingo de Deu mil, sinó un de mil i nou mil en pèrdues.

El Corral i Julio Iglesias.

I no ens podem deixar un any més, al 1430 del Julio Iglesias. Quan l’hem vist pensàvem que l’havien baixat de preu, però al revisar-ho, hem constatat que anàvem errats. El mantenen en 16000€ com l’any passat. Van començar el 2016 en 18000€, intent de subhasta fallit el gener 2017 per 25-32000€, Auto Retro 2017 16000€ i aquest any igual. Veient l’èxit, l’any que ve, el tornarem a veure allà, això sí, mantindran el preu un any més?

La festa al Corral.

No sé exactamanet el volum de vendes que tanca el corral, esperem que en aquells clàssics amb preus raonables, se’n tanquin. El que sí és segur, és, que el corral és possiblement el punt, que més converses genera. I com diuen les folklòriques, la qüestió és que parlin de mi, per bé o per mal. Pel meu gust, potser millor no fer riure, però ja se sap, el riure fa salut, i al menys, això, ens quedarà.

Un viatge a la dimensió desconeguda és el que ens promet any a any el corral d’Auto Retro Preus coherents i totalment desorbitats en un sol espai.

Continuarem amb la revisió d’Auto Retro en breu.

Fotografies Auto Retro 2018

Salut i Benzina.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*