Andorra i Lleida agermanats pels clàssics.

Andorra i Lleida. El passat 14 d’octubre, a la capital de les terres de ponent, hi hagué festa major del clàssic. Un esdeveniment d’aquells, que fan afició, donant força i carregant d’arguments.

Ho diem sempre, igual que tota altra afició de la nostra societat, els clàssics uneixen i agermanen. Els clàssics no tenen fronteres, no tenen llengües. Els clàssics parlen d’història, patrimoni industrial i cultura.

I d’això anava el 14 d’octubre a Lleida. En una ubicació immillorable, el museu Roda Roda de Lleida, dos grans clubs es deien un “sí vull”.

l’Associació Andorrana de Vehicles Antics(AAVA) i el Club de Vehicles Històrics de Lleida(CVHLL), formalitzaven el seu agermanament en un acte formal al Museu de Lleida. Els dos presidents, Lluis Dejuan(AAVA) i Antoni Pomés(CVHLL), acompanyats de diverses autoritat de banda i banda dels Pirineus, es deien el Sí vull.

I ho feien acompanyats dels socis i amics, que s’hi desplaçaren vestits de gala!

Andorra i Lleida agermanades.

Tots dos van recalcar aquesta important unió, aquest agermanament. El fet que dos clubs tant grans i amb tanta història iniciïn aquesta nova etapa de la mà, sols fa pensar, que grans coses vindran. Aficionats d’arreu, gaudiran i en seran testimonis, d’aquesta unió d’Andorra i Lleida. I és que els socis de ambdós clubs, van des França fins al Ebre.

En aquesta presentació, va participar el Tinent d’Alcalde de la Ciutat de Lleida. Va destacar i resaltar la importància dels clàssics i el seu valor històric i cultural. En va donar molt valor davant del micro, seria d’esperar, que això és traduís en exempcions totals del IVTM pels clàssics a Lleida?

La jornada va cloure amb una visita a la Seu Vella i un dinar amb cargols, com no pot ser d’altra.

Especialment contents, que dos grans clubs, bons companys i amics, hagin volgut fer aquest pas, d’agermanar els clubs. Andorra i Lleida, agermanades a traves dels clàssics i les seves entitats.

Per molts anys i que en veiem grans iniciatives sorgides d’aquesta unió de clubs.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

1 Comment

  1. Moltes gracies un altre cop Marc, per fer.te resó de tot el que succeeix en el mòn del vehicle classic i antic….!!!!
    Aquest any vinent l´AAVA (Associació Andorrana de Vehicles Antics), te totes les seves principals sortides a la provincia de Lleida, seguint aixi amb la tradició de dedicar cada any a una contrada diferent.I per descomptat que ho farèm conjuntament amb els nostes amics, companys i germans de la Terra Ferma els del Club de Vehicles Historics de Lleida….Com ha d´esser….!!!!
    Gracies d´es d´aqui al Toni Pomes i l´inesgotable Mª Jesus, per la feina tant extraordinaria que duen a terme….Per molts ayns, GERMANS…..!!!!

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*