Autoretro 2019 cancel.lat

Autoretro 2019.

Aquest 2019 no hi haurà AutoRetro Barcelona.

Els propis expositors i clubs, així ho afirmen a les xarxes, AutoRetro Cancel.lat.

Organitzador desaparegut i segons diuen, en concurs de creedors.

Hem intentat contactar amb ERMevents però no hem tingut resposta.

Antecedents.

I tampoc seria tant estrany, ja hem anat comentant en les edicions anteriors, que el certament no anava de pujada precisament. Poc ambient, empreses punteres absents o realitzant activitats paral·leles. Molt espai per vendre vehicles entre particulars al no poder omplir amb estands.

Quan Auto Storica, no troba interessant Auto Retro, quelcom està passant. 

Una trista notícia, desprès de 35 anys, el gran esdeveniment de clàssics de Catalunya, no es realitzarà. Per que a data d’avui, tot el que tenim és això:

Si es confirma, qui serien els responsables, Politica local, organització o finances responsables?

Una vergonya per l’afició i per l’aficionat. Som un país de motor i de motor clàssic. Tenim grans fires com Sils, Reus, Mollerussa, Hospitalet de Llobregat, Espanyola, etc. Però ens mereixem també, tornar a tenir, un AutoRetro Barcelona com els d’avans.

Aixi va ser la edició 2018 i pel que sembla, la última de la saga.

Valorem Auto Retro 2018.

 

7 Comments

 1. Los espacios en Auto Retro son muy caros. Hace años, se podia pagar, porque habia ventas, y era rentable para los expositores. Ahora, se vende poco, y no sale a cuenta pagar lo mismo que antes. Si bajasen precios de expositores, se salvaria. Todo ha bajado, menos las tarifas y entradas de AutoRetro. Asi de sencillo. No hay que buscar mas causas. Aficion hay, y mucha.

 2. Estic amb total acord amb els comentaris anteriors i efectivament, la nostra ciutat Barcelona, no es mereix no tenir un aaló dedicat al món del clàssic. Segurament hi ha hagut mòlt mercantilisme en les darreres edicions i poca il.lusió amb el que representava.
  Algú hauria de recuperar-lo amb aquest esperit i adreçar-lo als afeccionats i clubs que amb molts esforços però també amb moltes ganes, fem del cotxe clàssic la nostra afició. Sense oblidar els professionals que treballen en aquest sector, ja siguin compra-vendes, mecànics o qualsevol altre relacionat amb aquest sector.

 3. Es muy triste que Barcelona pierda un certamen como el AUTO RETRO . El problema son los personajes que rigen la ciudad de Barcelona y sus eventos ,incapacitados para llevar a buen termino cualquier tipo de celebración o certamen.
  No puede esperarse nada positivo de ellos , están hundiendo el prestigio y la imagen de esta ciudad en todos sus aspectos . Que le vamos hacer, inútiles al poder.

  • La realidad no puede moderarse , si lo queréis publicar bien , y en caso contrario , estáis incluidos en mi valoración . Gracias

 4. Hoy me presento en la plaza de España y me entero de la cancelacion.Vengo de Canarias al evento con mucha ilusion,
  realizando un gasto de cerca de 1500 euros ! Y menudo chasco !.No volvere.

 5. I am an English exhibitor selling tools, for many years I attended this show & it is very sad that it has closed.
  Inexcusable was the lack of information to exhibitors and the public.
  I am sure many people arrived but where disappointed.

 6. Una auténtica vergüenza el quedarse Barcelona sin un certamen como éste. Soy barcelonés y amante de los coches clásicos. Mi más sincera repulsa a la gentuza que está hundiendo ésta maravillosa ciudad con su incompetencia para salvar eventos. Otra visita más que “agradecer” al proces…

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*